"Метълът" Тома направи истински дует с Азис. Виж видео!

Тома гостува на Азис и пя с него
10 юни 2008 11:04,
63
"Метълът" Тома направи истински дует с Азис. Виж видео!
Тома. Снимка: Булфото

Тома, който само преди седмица спечели второто издание на Music Idol, реши, че "запазената марка" си е запазена марка и без свян гостува в "Шоуто на Азис", където изпя в дует с водещия "Обичам Те".

Забавното в случая е, че момчето, което три месеца поред декламираше от телевизора, че е метъл, веднага след излизането си от шоуто като победител, реши да се представи точно с тази песен.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
до анти-чалга преди 15 години
Абе честно казано, на мен не ми изглеждаше толкова въудошивен от чалга изпълнението си, личеше си от далеч, че не пее с желание, плюс това съм убедена, че идеята за тази песен не е била негова, а на продуцентите, все пак той има сключен договор с шоуто, който най-вероятно е така съставен, че да не му позволява много да мърда, и да проявява претенции за това какъв стил песен му е на сърце и какъв не.Ако си гледал конкурентното предаване Пей с мен, там също трябваше да пеят чалга, и утвърдени певци като Маргарита Хранова, Наско от Бтр, Любо, Камелия Тодорова и т.н се пречупиха и го направиха заради шоуто, това имах в предвид , че няма значение какво си изпял, това не може да промени вкуса и таланта ти да изпълняваш качествена музика.
22
0
 
0
 
! Отговори
lilll преди 15 години
и тоз е ***
21
0
 
0
 
! Отговори
анти - чалга преди 15 години
Ами да си пее Тома с Азисчо, но защо трябваше да се прави на толкова анти - чалга тип като толкова бързо се предаде в плен на парите. И, Лора, точно душата на Тома е чалгарска, защото той пее тези песни с желание и това му допада, ако не беше така, нямаше да пее. Защо трябваше да се прави на такъв "метъл мен" като си е чист селски чалгар? Ако познавате някой от истинските метъл среди у нас ще знаете какво е мнението им за Тома, включително и какво пишат в рок списанията за него. Тома спечели, но е жалък с напъните му да е ни риба, ни рак, защото чалгарите едва ли ще го приемат, а метълите със сигурност не го харесват! Ще си призная, че аз гласувах за Тома, но сега вече съжалявам!
20
0
 
0
 
! Отговори
nina преди 15 години
Преди да правите такива задълбочени анализи какво е иЗкуство, научете правописа на думите: ИЗКУСТВО, ИЗПЕЯ.А такова "пеене", като на Тома всеки в къщи, сред приятели или сам може да го направи, кълчотене и лигавене.
19
0
 
0
 
! Отговори
xaxaaaaaaaa преди 15 години
Абе хора това, което направи Тома с тази песен си е цяло искуство айде вие като много разбирате го испейте така! Кво като е бил гост на Азис и пял с него.това не го прави чалгар! Ще си говорим като издаде албума какъв е всъщност Томата.
18
0
 
0
 
! Отговори
Lora преди 15 години
Шоуто на Иван да кажем, че беше малко по-трудно смилаемо, честно казано показването на пъп, и разни други не чак толкова приятни за гледани части(неприятни в неговия случай, щото тоя ***, нямаше с какво да впечатли)мога да нарека по-скоро маймунджулъци, а не качествено шоу.
17
0
 
0
 
! Отговори
вероника преди 15 години
И Иван правеше шоу, но го изгониха!И да не се изказва този Тома неподготвен, че ако Азис му предложи да направят дует няма да се съгласи! Е видяхме, че много бързо се съгласи!
16
0
 
0
 
! Отговори
..... преди 15 години
А бе да не би да ви е бръкнал в задните части тоиз Тома, че така подскачате ????Квото му е на душа това да прави.
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
много бързо промени позицията си спряму азис
14
0
 
0
 
! Отговори
Lora преди 15 години
Айде стига сте се правили на изумени, човека прави шоу няма значение какво и на кого пее , плюс това се справя добре и има смелоста да го направи само заради това заслужава адмирации.По-добре веднъж да пееш чалга заради шоуто, от колкото да имаш чалгарска душа , пък ако ще за пред хората и опера да пееш.
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
току що видях изпълнението. да ме извиняват всички, които го защитават този тома, но песента си е мазен фолк, а самият тома е жалък
12
0
 
0
 
! Отговори
men преди 15 години
vse pak Tomata iavno si e durzal na svoeto, zastoto negovata chast ot dueta e vsichko drugo , no ne i chalgadjiiska. kofti i to mnogo e zialata iseia za suchetavane na chalga s tezuk sound, dokolkoto tova e vuzmojno.... hich ne si otiva, da mi se nevidi i tova e samo za dobro. zialostnoto zvuchene na izpulnenieto spored men e prosto JALKO......
11
0
 
0
 
! Отговори
Тонита преди 15 години
Нора трябваше да спечели! Много яка мадама - още си слушам нейните изпълнения в youtube. Особено "If I close my eyes forever" - няма такова изпълнение...
10
0
 
0
 
! Отговори
Какво??? преди 15 години
Абе, хора, не се излагайте! "Оригиналният изпълнител"?!?!! Какво общо има азис с написването на тая песен? Естествено,че не е на тъпия *** , има ли още някой, който не знаеБ
9
0
 
0
 
! Отговори
nina преди 15 години
Аз предполагах, че великият МИ "музикален ИНВАЛИД) ще се задържи в общественото визуално пространство още най-много 2 месеца. Сгреших. С това ухажване на дебелогъзия чалгаджия Азис, за Тома юе чуваме още 2 месеца и половина. Хайде сега, поздравление на всичките му фенове, които се оказаха не металисти, а чалгисти.
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ако Азис ме покани да пея с него няма да се съглася....!МДААААААА...само че беше преди време....
7
0
 
0
 
! Отговори
cotorube преди 15 години
Песента ми харесва. Азис може да е всякакъв, но не е ! И не се срамува от нищо което прави. Мен ме кефи как я пеят двамата. Супер са!!!! Инетересни и забавни :)
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Какво толкова е станало? Не бъдете такива дървета, това момче я пееше тази песен и преди да спечели. Това, че е направил дует с оригиналния изпълнител не е нищо ново. Тома не е чалгаджия, научете се да разпознавате нещата. Тома е артист и е широко скроен.
5
0
 
0
 
! Отговори
act1 преди 15 години
Не му се сърдете на момчето! Както казваше Кембъла, лека му пръст, *** избират лявата лента щот е най-бързата...Явно на Василка песента си я бива щом този пазарджишки буфосинхронист спечели с нея
4
0
 
0
 
! Отговори
ха-ха преди 15 години
На всички дето се кефеха, че най-после метъла е победил чалгата искам да ви кажа, че Тома ви плю в сурата на всичките които го избрахте. Толкоз е гнусен и изглежда нечистоплътен, че пред него започвам да харесвам Азис. За него се знае че всичко е поза и реклама и той не отрича. За пари сме готови на всичко дори да се отречем от майка си и баща си. Очаквам го в скоро време от Тома ще му се видят прости хора.